Min profil

Mit navn er Britt Sommer.

Jeg blev uddannet sygeplejerske i 1982, og har arbejdet som sygeplejerske på kirurgisk afdeling, medicinsk hjerte- og lungeafdeling, og på intensiv afdeling.

Jeg videreuddannede mig i 1993 til sygeplejelærer på Århus Universitet, og underviste derefter sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistentelever på Bornholms Sygeplejeskole.

Efter at have undervist på Sygeplejeskolen i 7 år, søgte jeg atter tilbage til sygehuset. Her arbejdede jeg som oversygeplejerske i 14 år, men da arbejdet i min klinik blev mere og mere, søgte jeg i foråret 2008 igen en stilling som underviser, denne gang som uddannelseskoordinator på sygehuset, hvor jeg arbejdede indtil nov. 2018. 

Nu arbejder jeg på fuldtid i min klinik.

I 1998 uddannede jeg mig til zoneterapeut på Zoneterapeutskolen i Odense, og i 1999 til akupunktør på Nordisk Institut for Klassisk Akupunktur, Øreakupunktur & Psykologi i Holstebro.

Siden da har jeg sideløbende med mit arbejde på sygehuset behandlet klienter, og har samtidig fordybet mig yderligere indenfor det alternative felt, bl.a. i auriculoterapi (avanceret øreakupunktur), posturologi (holdningsopretning), øjenbehandlinger, acunova, kinesiologi og healing.

I 2004 tog jeg uddannelsen som fysiurgisk massør på Århus Massageskole.

I april 2007 rejste jeg til Kina. Her gik jeg på Akupunktur-Universitetet, og arbejdede derudover sammen med akupunktører på 3 forskellige kinesiske hospitaler, hvilket var meget lærerigt og en kæmpe oplevelse.

I oktober 2012 drog jeg atter en tur til Kina. – Jeg arbejdede på et stort universitetshospital i Shanghai sammen med forskellige akupunktører. – Akupunktørerne her forsker meget indenfor akupunkturen, og finder derfor konstant nye behandlingsmetoder, – så også denne gang lærte jeg rigtig meget.